top of page
Lafourte Jérome

Jérôme Lafourte

Oprichter van het merk Neo nutrition en al vele jaren concurrent, heb ik altijd al een product willen creëren waarmee mijn honden nog beter zouden presteren en vooral om ze zo goed mogelijk te ondersteunen in het herstelproces tijdens onze trainingsfasen en voor. hun dagelijks welzijn. Door mijn kennis van sporthonden heb ik gedurende deze jaren verschillende aspecten van de praktijk van deze verschillende disciplines kunnen analyseren. Mijn staat van dienst is niets zonder de medeplichtigheid van mijn honden en hun capaciteiten. We willen het beste voor ze en dat hebben we gedaan met het Neo nutriton-assortiment..

Belgisch kampioen lange canicross 2016/Belgisch kampioen canivtt 2019/Belgisch kampioen canivtt 2022/Vlaams kampioen canivtt 2022/Vice - Europees kampioen estafette canicross ICF 2015/Vice-kampioen van België Scooter 2 honden 2016 /Vice - ICF canicross estafette Europees kampioen 2016/Vice - IFFS fiets estafette Europees kampioen 2016/Vice-Belgisch kampioen lange canicross 2017/Vice - Belgisch kampioen korte canicross 2018/2e op de Mountain Trophy 2018 /Vice - ICF canicross wereldkampioen 2018/Vice - Belgische scooter 2 hondenkampioen 2018/2e op de bergtrofee 2019/ 3e op het European Bike-joering Scotland Iota kampioenschap/3e op het Belgisch kampioenschap korte canicross 2015/3e op het Belgisch kampioenschap korte canicross 2019/3e op het canivtt IFFS wereldkampioenschap 2019/8e in het canivtt IFFS Europees kampioenschap 2022/10 in het Canicross IFFS Europees kampioenschap 2016/10 in het CaniVTT Europees kampioenschap 2017

Zeebroek Julien

Mede-oprichter van het voedingsmerk Neo, bedenker van het online verkoopplatform Canisportshop.be, maar ook bedenker en fabrikant van de merken Alphadogsport en Nova Outdoor. Ik begon mijn activiteiten in 2017 met de opening van de online verkoopsite Canisportshop.be, door deze activiteit kon ik me vaak in het veld bevinden. Gedurende meer dan 3 jaar analyseerde ik de morfologie van elke hond, elk paar dat ik kon uitrusten en dit gaf me waardevolle informatie die me de nodige kennis gaf om mijn eigen merk artikelen voor het trekken van sporthonden te creëren. Mijn expertise in productontwikkeling stelt me in staat om Jérome aan te vullen en hem in dit project te ondersteunen, met name bij de implementatie van bepaalde aspecten zoals de sourcing van partners, producten, enz.

Onze geschiedenis

Jérome en Julien ontmoetten elkaar in de wereld van de hondensport, waar beiden toonaangevend waren in hun vakgebied. Jérome is meervoudig kampioen bikejoring, canicross en step, terwijl Julien de oprichter is van Sportdog Company, gespecialiseerd in de online verkoop van artikelen voor sporthonden, bedenker en fabrikant van de merken Alphadogsport en Nova Outdoor. Deze ontmoeting was doorslaggevend voor de ontwikkeling van hun joint venture, Neo Nutrition, die werd opgericht om te voorzien in de voedingsbehoeften van sporthonden. Jérome brengt zijn expertise als topsporter en zijn ervaring in hondenvoeding mee, terwijl Julien zijn expertise als leider in de online handel van artikelen voor sporthonden inbrengt. Hun complementariteit heeft ervoor gezorgd dat Neo Nutrition een referentiemerk is geworden voor eigenaren van sporthonden en om hen te helpen hun dieren van voldoende voeding te voorzien zodat ze op hun best kunnen presteren. Neo Nutrition-producten zijn gemaakt met eersteklas ingrediënten en zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van actieve honden, waardoor ze een populaire keuze zijn voor hondenbezitters die het beste voor hun huisdier willen bieden. Kortom, de ontmoeting tussen Jérome Lafourte en Julien Zeebroek was doorslaggevend voor de ontwikkeling van het merk Neo nutrition, dat een referentie is geworden voor eigenaren van sportieve honden dankzij hun respectieve complementariteit en expertise op het gebied van hondensport en hondenvoeding.

Contact

We zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen !

bottom of page